ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ

Η DamplaiD A.E. προσφέρει διαγνωστικούς υπερηχοτομογράφους  οι οποίοι αποτελούν σήμερα μια καταξιωμένη διαγνωστική εξέταση. Με την ποικιλία των τεχνικών που χρησιμοποιούν όπως η 2D και 3D υπερηχογραφία, η έγχρωμη υπερηχογραφία ή η ελαστογραφία μας παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για την μορφολογία φυσιολογικών ή παθολογικών δομών, την αιμάτωση ή τη σκληρότητά, προσφέρονται έτσι στους εξεταζόμενους υψηλή ποιότητα υπερηχογραφικών εξετάσεων που καλύπτουν όλο το φάσμα των ιατρικών ειδικοτήτων .

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ

Η DamplaiD A.E. προσφέρει  τελευταίας τεχνολογίας λύσεις  για την Νευρολογία που έχει ως αντικείμενο τη διάγνωση και αντιμετώπιση των παθήσεων του νευρικού συστήματος του ατόμου, του κεντρικό νευρικού συστήματος (εγκέφαλος και νωτιαίος μυελός) , περιφερικού (περιφερικά νεύρα, όπως το μέσο στα άνω άκρα και το ισχιακό στα κάτω άκρα) και αυτόνομο (το τμήμα αυτό που δεν ελέγχεται εκούσια όπως η λειτουργία της καρδιάς, ο ιδρώτας κ.α.), καθώς και με τις παθήσεις των μυών και των μεταξύ τους συνάψεων.

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η DamplaiD A.E εμπορεύεται μηχανήματα και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και αιχμής για τον τομέα της Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης καθώς και της παροχής υπηρεσιών έρευνας και ανάπτυξης. Η θεραπεία και εκπαίδευση των ασθενών μέσω της Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης, επιδιώκει να βελτιώσει τη δύναμη και την κινητικότητα, να ανακουφίσει τον πόνο, να αποκαταστήσει το μυϊκό, σκελετικό και νευρικό σύστημα οδηγώντας στην εκτέλεση σημαντικών καθημερινών λειτουργιών, βελτιώνοντας την κινητικότητα και την ποιότητα ζωής. Η Φυσικοθεραπεία και η Αποκατάσταση αποσκοπούν στην αποκατάσταση μέρους ή του συνόλου των σωματικών, αισθητηριακών και ψυχικών διαταραχών και βλαβών του ασθενούς λόγω ασθένειας ή τραυματισμού καλύπτοντας όλους τους τομείς της Φυσικοθεραπείας όπως Ορθοπεδικά περιστατικά, Νευρολογικά, Αθλητιατρική, Παιδιατρική, Γηριατρική, Κάρδιο-Αποκατάσταση, Πνευμονολογία κ.ά.

ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ

Η DamplaiD A.E. προσφέρει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και αιχμής για τη διάγνωση και τη θεραπεία των διαταραχών της κεφαλής και ειδικά των αυτιών, της μύτης και του λαιμού. Τα συστήματα με τον εξοπλισμό για την Ωτορινολαρυγγολογίας καλύπτουν  όλες τις διαφορετικές διαστάσεις της κλινικής, επεμβατικής και εργαστηριακής Ωτορινολαρυγγολογίας.

ΚΟΧΛΙΑΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Η DamplaiD A.E. πρωτοπορεί στην αγορά κοχλιακών εμφυτευμάτων. Τα κοχλιακά εμφυτεύματα αποτελούν μια επιλογή σε περιστατικά με μόνιμη εγκατεστημένη νευροαισθητηριακού τύπου βαρηκοΐα. Οι ενδείξεις για τη τοποθέτησή τους διευρύνονται από χρόνο σε χρόνο και πλέον μια πληθώρα νόσων που έχουν σαν σύμπτωμα τη βαρηκοΐα μπορούν να εξυπηρετηθούν. Η Damplaid A.E. είναι ο αποκλειστικός διανομέας της Cochlear TM από το 1989 έχοντας τοποθετήσει περισσότερα από 900 εμφυτεύματα σε ενήλικες και παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:  https://www.gdimopoulos.gr/koxliaka-emfyteymata